Podświetlenia desek rozdzielczych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paul_d
    Classic
    • 2010
    • 6

konkrety:
    zaczyna się rozjeżdżać mapa benzynowa.czyli sonda chodzi, ale juz nie tak jak powinna.
    możliwe przyczyny : starzenie się sondy, brak jej podgrzewania, źle zgrana mapa gazowa, padnięta listwa wtryskowa gazowa ( nie ważny przebieg - ostatnia jaka wymieniałem miała 12 tys nalatane).
    czyli : m o ż l i w e , że to instalacja , a również możliwe, że jednak element fabryczny zaczyna szwankować.
    mając jakieś tam doświadczenie ze stagami - elektronika w porządku, ale to co do niej jest dołączone jest raczej "niskich lotów", aby zaspokoić oczekiwanie klienta co do ceny. czyli słaby reduktor ( tomassetto to jest słaby reduktor), kiepska listwa ( zakładam że Valtek, albo AC- to też jest słaby produkt ). I zaczynają się problemy. Wszystko chodzi tak jak najsłabszy element.
    Jednak instalacja, ze wskazaniem na wtryskiwacze , które albo zalewają już gazem, albo poszczają go za mało.
  • byku123
    Rider
    • 2008
    • 269

Może to nie w tym dziale to zakładam( jeśli to się nadaje do OT, to proszę o przeklejenie), ale mam do was wszystkich interes....

Otóż ostatnio mam fazę, na robienie zdjęć deskom rozdzielczym, a w szczególności deskom ze Skód, no i tutaj miałbym prośbę do użytkowników tuningującymi swoje Skody, aby podesłali mi na maila, lub linki do stron z najorginalniejszymi podświetleniami desek. Nie chodzi mi o orginalne zielone podświetlenie, ale np. białe, czerwone, niebieskie czy jakieś inne...

Mam nadzieję, że mi pomożecie!!
    Z góry dziękuję za odzew
    Pozdr.

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

jutro zrobię ci zdjęcie jak wygląda niebiesko czerwone
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• byku123
        Rider
        • 2008
        • 269

Z góry dziękuję, ale drobna uwaga. Prośba o zdjęcia w wymiarze conajmniej 1600x1200pix i najlepiej jakby było to wysłane na maila:
        [email protected]

Jeszcze raz dziękuję!

Komentarz

Pracuję...